Infobrev nr. 2

Det nærmer seg 16. november med stormskritt, og arrangementskomiteen begynner å bli litt hektisk, men optimistisk. Vi tror absolutt at årets arrangement holder den standarden flere av dere forventer og vi i komiteen ønsker å levere. Samarbeidet med Stavanger Forum fungerer godt, så alt skulle ligge godt til rette for at dere skal finne en verdig ramme for gode prestasjoner, både musikalske og innen underholdning.

I forhold til hva vi trenger fra dere er det rett før forfall for det vi trenger fra dere:

· Vi minner om at sceneoppsett, partiturer og spillerekkefølge inkl. solist-nominasjoner skal være oss i hende innen 25. oktober. Vi har foreløpig ikke mottatt noe fra noen korps! Programmene må snart i trykken, så vær så snill og send inn innen tidsfristen. Partiturene sendes til undertegnede, Pastor Brekkesvei 13, 4011 STAVANGER. Husk at det er bare solister som er nominert fra dere som blir vurdert av dommerne!

· I år ligger det en mal for sceneoppsett på nettsidene våre. Setter pris på om alle kan benytte dette. (Ligger under korpsinfo / viktige dokumenter).

· Og hvis dere vil hjelpe til å gjøre konferansieren sin oppgave litt kjekkere tar vi gjerne i mot info om korpset, repertoaret, dirigenten eller andre ting dere ønsker å bekjentgjøre. Send det inn på et ark så går det til konferansieren.

· Det er fremdeles noen som ikke har betalt inn depositum, og full deltakeravgift forfaller 1. november. Husk at vi ikke sender ut faktura. Dere finner satsene på nettsiden vår http://www.stavangeropen.no, og beregner hvor mye dere skal betale ut fra satsene som er oppgitt der. Betaling gjelder musikanter på scenen, ikke juniorer eller aspiranter som bare er med i underholdningen. Regneeksempel: 20 påmeldte musikanter a 200 kroner gir 4000 kroner i deltageravgift. Gitt at det ble betalt inn et depositum på 1000 kroner ved påmelding skal resten betales inn 1. november, altså 3000 kroner.

Så til det mer praktiske.

· Spillerekkefølgen er nå lagt ut her. Det ble beklageligvis nødvendig med en del endringer i år også fordi det kom inn noen korps etter påmeldingsfristens utløp og et korps gikk ut. Det var dessuten en del spesielle hensyn å ta. Ber dere være så snill å sjekke at dette er OK, eventuelt melde tilbake hvis det er problemer. Takk til de som allerede har meldt fra! Vi jobber med saken, og tar sikte på å komme med en ny oppdatering ca. 1 november. Vi har forsøkt å ta hensyn til alle ønsker som har kommet inn, og håper alle finner dette tilfredsstillende, men som sakt bare ta kontakt hvis ikke.

Vi gleder oss til å møte gamle og nye deltagere til et nytt, spennende Stavanger Open! Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere lurer på noe (men regn med at det kan ta litt tid før dere får svar). Hvis det er vanskelig å vente er det nok bedre at dere ringer Eldar Larsen på mobiltelefon 934 82 705.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.